Пилешки дробчета

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА

Съдържание: пилешки дробчета с брашно и сол на тиган

Цена: 1.80лв

Характеристики на продукта

Тегло: 100 гр.
Тегло 100 гр.